« Hoe verhoogt U de creativiteit en groepscohesie bij uw werknemers? | Hoofdmenu | Douwe Egberts Coffee Systems in samenwerking met barista Peter Hernou »

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Follow decsbelgium_nl on Twitter

Over deze blog

Beste bezoeker, hartelijk welkom op deze blog.

Met de regelmaat van de klok vind u hier alle nieuwsitems en introducties van Douwe Egberts Coffee Systems kunnen vinden die relevant zijn voor uw werkomgeving.

Waarom? Omdat koffievoorziening binnen elke instelling een onopvallende, doch niet te onderschatten rol speelt. Koffie, en dan vooral Douwe Egberts, brengt mensen samen, inspireert tot nieuwe ideeën, en is meer dan eens de basis voor een goed gesprek.

Daarenboven is koffievoorziening ook een aanzienlijke investering, een investering die slim aangepakt moet worden, met aandacht voor een optimaal evenwicht tussen kwaliteit en efficiëntie. Dit evenwicht bereiken we via continue innovatie, een proces dat we graag met U willen delen.

Wil ook u ontdekken wat dit voor u betekent, en hoe Douwe Egberts Coffee System uw bedrijf of instelling verder kan helpen? Schrijf u dan snel in op onze mailinglist, en ontdek met welke relevante koffieautomaten en koffieoplossingen we de koffiebeleving elke dag een stapje verder brengen!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner